Ovatko luontokohteet, vaellus ja retkeily lähellä sydäntäsi? Etsitkö aktiivista tekemistä kesään ja syksyyn yksin, kaksin tai koko perheen kesken? Luontoloma hellii hermoja ja tarjoaa unohtumattomia elämyksiä edullisesti ja mukavasti. Jyväskylän luontopolut ja vaellusreitit ovat rauhallinen tapa kokea Suomen kauneus parhaimmillaan – metsien ja veden ympäröimänä. 
loma kahdelle Suomessa
Romanttinen loma Suomessa on pariskunnille helppo tapa irtautua arjesta kesän keskellä! Etsitkö täydellistä yllätyslahjaa, vuosipäivähemmottelua  tai vaikkapa häämatkaa? Suomi on siitä upea maa, että se tarjoaa erilaisia ympäristöjä lomalle laidasta laitaan. Sopisiko juuri teille parhaiten hempeä romanttinen loma kahdelle, rentouttava viikonloppuloma vai aktiivinen luontoloma? Kaunis kotimaa tarjoaa puitteet näihin kaikkiin!
Lomalle lasten kanssa, Perheloma
Nyt kun monen kesäloma on joko alkanut tai pian alkamassa, on lapsiperheillä yhä enemmän perheen keskeistä aikaa. Haluaisitko lähteä kesällä lomalle lasten kanssa Suomessa, mutta suunnittelu tuntuu hankalalta? Ei hätää – lue vinkit helppoon ja hauskaan perhelomaan leikki-ikäisten lasten kanssa kotimaassa ja löydä paras lomakohde lasten kanssa!
Ähtärin matkailu, Saunaravintola Kiulu
Tiesitkö, että Ähtärin matkailu pitää sisällään paljon muutakin kuin vain eläinpuiston? 5.7.2020 aukeava Saunaravintola Kiulu sijaitsee kauniin Hankaveden rannalla Ähtärissä. Koko perheen yhteinen paikka Kiulu tarjoaa upeat puitteet minilomalle Suomessa – herkullinen ruoka yhdistettynä rauhaisaan suomalaiseen järvimaisemaan on erinomainen tapa kokea kotimaan elämyksiä! 
Maatilaloma perheille Suomessa – rapsuta eläimiä ja rentoudu luonnossa   Rentouttava maatilamatkailu sopii etenkin leikki-ikäisten lasten lapsiperheille. Varsinkin lapset rakastavat maatilan eläinten rapsuttamista ja aktiivista temmellystä luonnossa, jonka kauneudesta ja rauhasta voivat täydellä teholla nauttia myös vanhemmat. 
Mitä jos suuntaisit kesälomalla Etelä-Suomen helmeen? Miniloma Lappeenrannassa tarjoaa jokaiselle jotain: kulttuurin vilskettä, historian tuulia, ainutlaatuisia luontoelämyksiä ja uusia kokemuksia. Lappeenranta on kaupunki, josta löytyy sekä tunnettuja klassikkokohteita että piilossa olevia aarteita. Poimi juuri itsellesi sopivimmat kohteet ja lähde kesällä unelmalomalle Lappeenrantaan! 
Hallitus linjasi viime perjantaina 29.5.2020, että suositus vapaa-ajan kotimaan matkailun välttämisestä on purettava välittömästi. Työ- ja elinkeinoministeriö tiedotti samana päivänä, että Suomessa matkustaminen on nyt sallittua, kunhan noudattaa tiettyjä turvallisuusohjeita. Miten vastuullinen matkustaminen korona-aikana on käytännössä mahdollista? Tutustu alla oleviin ohjeisiin!
Nykyisessä koronatilanteessa pohtii yhä useampi tulevan kesän kohtaloa: mitä tehdä, kun kesäloma kolkuttelee ovella, mutta kaikki on peruttu? Haluaisitko lähteä matkalle perheen tai ystävien kanssa, mutta sopiva kohde uupuu kaiken epävarmuuden keskellä? Ratkaisu on kotimaan matkailu kesällä!

© 2017 - 2020 Traveldeep